URAKUMIMATTO PAKETTIAUTOON RENAULT MASTER L3

256,00

Urakumimatto pakettiautoon Renault Master L3, Nissan NV400 L3

Muotoon leikattu urakumimatto Renault Master L3, Nissan NV400 L3, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

Tämä matto sopii seuraaviin automalleihin:

  • Renault Master L3 (pitkä) vm. 2010->
  • Nissan NV300 L3 (pitkä) vm. 2010->

1 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKREMAL3 Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto pakettiautoon Renault Master L3, Nissan NV400 L3

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

Etsitkö laadukasta ja kestävää urakumimattoa pakettiautoosi? Tässäpä ratkaisu: Muotoon leikattu urakumimatto Renault Master L3 ja Nissan NV400 L3 -malleihin. Tämä matto istuu täydellisesti autosi lattiaan ja suojaa sitä kulumiselta ja kosteudelta.

Urakumimatto on erittäin kestävää ja pitkäikäistä materiaalia, joka kestää hyvin kulutusta ja säätä. Tämä matto suojaa autosi lattiaa kolhuilta ja naarmuilta, ja sen pinta on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaupallisiin käyttötarkoituksiin ja raskaaseen käyttöön.

Muotoon leikattu urakumimatto Renault Master L3 ja Nissan NV400 L3 -malleihin on helppo asentaa ja se istuu täydellisesti pakettiautosi lattiaan. Se estää lialta ja kosteudelta pääsyn auton sisälle, mikä takaa turvallisen ja vakauden ajon aikana.

Tämä urakumimatto on huippulaatuinen ja kestävä investointi pakettiautoosi. Hanki se nyt ja varmista, että autosi lattia pysyy suojattuna ja siistinä vuosien ajan.

Saatat myös pitää...