Ale!

E-Flex 152 cm pitkä vetolaatikosto kahdella laatikolla

450,00

E-Flex 152 cm pitkä vetolaatikosto kahdella laatikolla

Mitat,
– Pituus 152,1 cm
-Korkeus 27,2 cm.
– Leveys  50,7 cm.

Kyseessä on uusi käyttämätön tuote, mutta ns. vanhaa väriä, joten erä myydään halvalla nopeimmalle.

13 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): kayt-pitk-1 Osasto:

Kuvaus

E-Flex 152 cm pitkä vetolaatikosto kahdella laatikolla

Mitat,
– Pituus 152,1 cm
-Korkeus 27,2 cm.
– Leveys  50,7 cm.

Pitkät vetolaatikot pick up -autojen lavalle tai pitkät vetolaatikostot välipohjan alle. Pitkät vetolaatikot pakettiautoon ovat hyvin käytännöllisiä pitkän säilytystilan ansiosta. Pitkien laatikoiden avulla saadaan kuormatilan kalustus toteutettua niin, ettei autoon tarvitse nousta sisälle. Umpikorisessa pakettiautossa pitkät vetolaatikot voidaan laittaa esimerkiksi päällekkäin torniksi väliseinää vasten, jolloin laatikot aukeavat liukuovesta auton ulkopuolelle. Laatikoiden väri on antrasiitti ja siniset kahvat.

TUOTESISÄLTÖ
Vetolaatikot laakerimekanismilla
Kantavuus90 kg / laatikko
Ulostulo77%
Sisämitatleveys405mm
korkeus78mm
syvyys 1490 mm
Liukuestematto
Tilanjakajat3 kpl/laatikko

Tässä on ratkaisu sinulle, joka etsit kätevää, ergonomista ja tilavaa säilytysjärjestelmää pakettiautoosi. Pitkä vetolaatikosto pakettiautoon on täydellinen ratkaisu sinulle, joka tarvitset käytännöllistä tilaa tavaroillesi ja työkaluillesi. Vetolaatikosto on helppo asentaa pakettiautoon ja se sopii täydellisesti sinulle, joka liikut paljon työmailla. Pariovet auki ja työmaa kutsuu! Vetolaatikosto mahdollistaa nopean ja vaivattoman pääsyn tarvitsemiisi työkaluihin ja tarvikkeisiin. Osta pitkä vetolaatikosto pakettiautoon ja varmista itsellesi tilava ja kätevä säilytysjärjestelmä! Vetolaatikosto täyttää kaikki tarpeesi. Tilaa jo tänään ja anna pitkän vetolaatikoston helpottaa arkeasi!

Jämerät E-Flex pakettiauton vetolaatikostot ovat suosittuja ja monipuolisia pakettiauton säilytystiloja. E-Flex vetolaatikostojen pääväri on pulverimaalattu antrasiitti ja toisena värinä on tyylikäs pulverimaalattu sininen. Moduuleista koosttuvat tuotekokonaisuudet on helppo ja selkeä kasata sekä asentaa. Tuotekokonaisuudet ovat moduulirakenteensa vuoksi myös hyvin muunneltavissa. Annamme tuotteille 10 vuoden takuun, joka takaa että nämä todella kestävät vaativammassakin ammattikäytössä. Täydennä kalusteesi tarvittavilla lisävarusteilla.