Nissan Interstar / NV 400

Tältä sivulta löydät Nissan Interstariin (entiseltä nimeltään NV 400) ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Interstar on Nissanin pakettiautoperheen suurin pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Nissan Interstarisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Interstarin hyllyvarusteluun:

  • Suosittelemme käyttämään Interstarissa korkeita kalusteita. Interstar on iso pakettiauto ja tavaratilan korkeutta kannattaa hyödyntää hyllyissä.
  • Interstarissa on korkeat takarengaskotelot ja tästä syystä Interstarin hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotetut alakaapit. Huomioi pyöräkotelon korkeus myös avohyllyä kasatessa.
  • Huom. Nissan Interstarissa on takapariovissa tuulihakaset, jotka tulevat tavaratilan puolelle, kun takaoven laittaa kiinni. Tästä syystä tulee huomioida, ettei sivuseinän kaluste voi tulla aivan taakse asti. Tarkista ennen kalusteen kiinnittämistä, että takaovet menevät kiinni.
  • Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.

 

Nissan Interstar hyllyt
Nissan Interstar pitkä, johon on asennettu vasemmalle sivuseinälle 304 cm hyllykkö / laatikosto vetolaatikoilla. Huom. Nissan Interstarissa on takapariovissa tuulihakaset, jotka tulevat tavaratilan puolelle, kun takaoven laittaa kiinni. Tästä syystä tulee huomioida, ettei sivuseinän kaluste voi tulla aivan taakse asti. Tarkista ennen kalusteen kiinnittämistä, että takaovet menevät kiinni.