Renault Master hyllyt

Tältä sivulta löydät Renault Masteriin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Master on Renaultin pakettiautoperheen suurin pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Renault Masterisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Masterin hyllyvarusteluun:

  • Suosittelemme käyttämään Masterissa korkeita kalusteita. Master on iso pakettiauto ja tavaratilan korkeutta kannattaa hyödyntää hyllyissä.
  • Masterissa on korkeat takarengaskotelot ja tästä syystä Masterin hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotetut alakaapit. Huomioi pyöräkotelon korkeus myös avohyllyä kasatessa.
  • Huom. Renault Masterissa on takapariovissa tuulihakaset, jotka tulevat tavaratilan puolelle, kun takaoven laittaa kiinni. Tästä syystä tulee huomioida, ettei sivuseinän kaluste voi tulla aivan taakse asti. Tarkista ennen kalusteen kiinnittämistä, että takaovet menevät kiinni.
  • Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.

 

Renault master hyllyt
Renault Master pitkä, johon on asennettu vasemmalle sivuseinälle 304 cm hyllykkö / laatikosto vetolaatikoilla. Huom. Renault Masterissa on takapariovissa tuulihakaset, jotka tulevat tavaratilan puolelle, kun takaoven laittaa kiinni. Tästä syystä tulee huomioida, ettei sivuseinän kaluste voi tulla aivan taakse asti. Tarkista ennen kalusteen kiinnittämistä, että takaovet menevät kiinni.