Peugeot Boxer hyllyt

Tältä sivulta löydät Peugeot Boxeriin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Boxer on Peugeotin pakettiautoperheen suurin pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Peugeot Boxerisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Boxerin hyllyvarusteluun:

  • Suosittelemme käyttämään Boxerissa korkeita kalusteita. Boxer on iso pakettiauto, jonka tavaratilassa on selkeät muodot. Lähes suorat sivuseinät ja väliseinä mahdollistavat tehokkaan tavaratilan hyödyntämisen kattoon asti.
  • Boxerissa on korkeat takarengaskotelot ja tästä syystä Boxerin hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotetut alakaapit. Huomioi pyöräkotelon korkeus myös avohyllyä kasatessa.
  • Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

peugeot boxer pakettiauton hyllyt
Peugeot Boxerissa on korkeat pyöräkotelot ja tästä syystä Boxerin hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotettu alaosa sokkeleilla,