Mercedes-Benz Vito hyllyt

Tältä sivulta löydät Mercedes-Benz Vitoon ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Vito on Mercedes-Benzin suosittu pakettiautomalli, jota käytetään yrityksissä paljon mm. asennus- ja huoltoautona. Valitse ensiksi alta Mercedes-Benz Vitosi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Viton hyllyvarusteluun:

  • Vito on keskikokoinen yleinen pakettiauto, jonka tavaratila mahdollistaa monipuolisen kalustuksen eri ammattitehtäviin.
  • Vitossa on kokoleveydeltä pitkäntavarankuljetustila väliseinän alla ja tästä syystä väliseinällä ei välttämättä kannata laittaa umpinaista kalustetta. Hyvä kaluste väliseinälle on esim. 130 cm pakettiauton hylly, jossa hyllylevyt saadaan myös asetettua väliseinän muodon mukaan, jolloin kaluste saadaan ihan Viton väliseinään kiinni.
  • Suosittu kalustusvaihtoehto on vasemmalle sivuseinälle pitkä pakettiauton avohylly (esim. pitkään Vitoonn 230 cm Pakettiauton hylly) ja oikealle seinälle hyllykkö / laatikosto (esim. pitkään Vitoon 127cm päädystä aukeava lyllykkö / laatikosto)
  • Suosittelemme valitsemaan semmoiset hyllyköt, joihin pääset helposti käsiksi tavaratilan oviaukoilta. Matalaan tavaratilaan sisälle ryömiminen on epämukavaa.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

Mercedes-benz-vito-pakettiauton-hyllyt (2)
Tässä kuvassa on Mercedes-Benz Vito A2 (keskipitkä), johon on asennettu vasemmalle sivuseinälle 127 cm hyllykkö / laatikosto. Tässä tapauksessa kaluste toimitettiin ilman salkkuja, koska asiakkaalla oli salkut valmiiksi olemassa.

 

Mercedes-benz-vito-pakettiauton-hyllyt (2)
Tässä kuvassa on Mercedes-Benz Vito A2 (keskipitkä), johon on asennettu oikealle sivuseinälle 100 cm päädystä aukeava hyllykkö / laatikosto.

 

Mercedes-benz-vito-pakettiauton-hyllyt (2)
Vitossa on kokoleveydeltä pitkäntavarankuljetustila väliseinän alla ja tästä syystä väliseinällä ei välttämättä kannata laittaa umpinaista kalustetta.