URAKUMIMATTO MERCEDES-BENZ VITO L2

192,00

Urakumimatto Mercedes-Benz Vito L2 (A2 keskipitkä)

Muotoon leikattu urakumimatto Mercedes-Benz Vito L2 (vm.2015->), jossa on  yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

3 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKMBVL2 Osasto:

Kuvaus

Etsitkö kestävää ja suojaavaa ratkaisua Mercedes-Benz Vito L2 -pakettiauton tavaratilalle? Meillä on ratkaisu juuri sinulle! Tarjoamme laadukasta tavaratilan urakumimattoa, joka on räätälöity tarkasti Mercedes-Benz Vito L2 -pakettiautomalliin.

Urakumimatto on valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä materiaalista, joka suojaa tavaratilan lattiaa naarmuilta, kolhuilta ja kosteudelta. Matto voidaan helposti asentaa auton tavaratilaan ja se on helppo pitää puhtaana ja huoltaa. Matto on myös erittäin hyvä äänieristysominaisuuksiensa ansiosta.

Meidän tavaratilan urakumimatolla varustettu Mercedes-Benz Vito L2 -pakettiauto on täydellinen valinta, jos haluat varmistaa, että sinun tavarasi ovat aina hyvässä kunnossa ja turvassa kuljetuksen aikana. Tilaa omasi jo tänään ja nauti huomattavasti paremmasta kuljetuskokemuksesta!

Saatat myös pitää...