Opel Vivaro hyllyt

Tältä sivulta löydät Opel Vivaroon ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Vivaro on Opelin suosittu pakettiautomalli, jota käytetään yrityksissä paljon mm. asennus- ja huoltoautona. Valitse ensiksi alta Opel Vivarosi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Vivaron hyllyvarusteluun:

  • Vivaro on keskikokoinen yleinen pakettiauto, jonka tavaratila mahdollistaa monipuolisen kalustuksen eri ammattitehtäviin.
  • Yksi uuden Vivaron ominaisuus on se, että takarengaskotelon takana on lattiassa koroke, jonka takia olemme rakentaneet Vivarolle oman hyllymalliston. Vivaron mallistossa hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on kapea alakaappi, jotta kaluste saadaan asennettua mahdollisimman lähelle auton sivuseinää niin ettei kalusteen ja seinän väliin jää turhaa väliä.
  • Suosittu kalustusvaihtoehto on vasemmalle sivuseinälle pitkä pakettiauton avohylly (esim. pitkään Vivaroon 230 cm Pakettiauton hylly) ja oikealle seinälle hyllykkö / laatikosto (esim. pitkään Vivaroon 127cm päädystä aukeava lyllykkö / laatikosto)
  • Vivarossa on väliseinässä pitkän tavaran luukku. Jos väliseinään asettaa kalusteen niin luukku ei välttämättä jää käytettäväksi.
  • Suosittelemme valitsemaan semmoiset hyllyköt, joihin pääset helposti käsiksi tavaratilan oviaukoilta. Matalaan tavaratilaan sisälle ryömiminen on epämukavaa.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.
  • Vanhempaan Vivaroon eli ennen vuosimallia 2019 oleviin malleihin sopii samat tuotteet kuin Renault Traficiin.

 

Opel Vivaro E-flex pakettiauton hyllyt
Opel Vivaro pitkä, johon on asennettu 200 cm pakettiauton hylly ottolaatikoilla. Huomaa, että pitkään Vivaroon voi myös asentaa 230 cm pakettiauton hyllyn. Ylähylly on pituussäädettävä ja voidaan venyttää kalustetta pidemmäksi.

 

Opel Vivaro E-flex pakettiauton hyllyt
Sama Opel Vivaro kuvattuna sivuovelta. Tässä autossa asennettiin myös lattiaan urakumimatto.