Hyllyt Ford Transit Vaniin

Tältä sivulta löydät Ford Transit Vaniin eli isoon Transitiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Transit Van on Fordin pakettiautoperheen suurin pakettiautomalli. Pienemmät Transitin mallit ovat Custom, Connect ja Courier. Valitse ensiksi alta Ford Transit Vanisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Transit Vanin hyllyvarusteluun:

  • Suosittelemme käyttämään isossa Transitissa korkeita kalusteita. Transit on iso pakettiauto, jonka tavaratilassa on selkeät muodot. Lähes suorat sivuseinät ja väliseinä mahdollistavat tehokkaan tavaratilan hyödyntämisen kattoon asti.
  • Etuvetoisessa Transtissa on korkeat takarengaskotelot ja tästä syystä Transitin hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotetut alakaapit.
  • Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Ford Trasit Vanin suora väliseinä mahdollistaa myös hyvin hyllyjen asentamisen väliseinää vasten. Suosittuja kalusteita Transitin väliseinälle ovat esimerkiksi 130 cm pakettiauton hylly ja 127 cm hyllykkö / laatikosto.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

Ford Transit hylly
Tässä L3H2 Transitissa on kaksi liukuovea. Vasemman sivuseinän 300 cm pakettiauton hylly on käytettävissä heti kuljettajan puolen liukuovelta.

 

Ford Transit hylly
Ford Transit L3H2, johon on asennettu vasemmalle sivuseinälle 300 cm pakettiauton hylly ottolaatikoilla.

 

Ford Transit avohylly
Ford Transit L3H2, johon on asennettu oikealle sivuseinälle 130 cm pakettiauton hylly. Hyllyn päädyssä on U-ripustimia ja kaasupulloteline.

 

Ford transit hyllyt pakettiautoon
Ford Transit L3H2 varusteltuna kylmäasentajan käyttöön. Voit lukea tämän asiakkaan asiakaskokemuksesta täältä lisää.