Ford Transit VAN 2014-> Ikkunakalterit takaparioviin

195,00

Ikkunakalterit takaparioviin 195 € + alv. 24 %

E-Flex Ford Transit VAN 2014-> Ikkunakalterit takaparioviin on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla.

  • Väri: molemmin puolin pulverimaalattu musta
  • Sisältää kiinnitysruuvit

Sivun alalaidassa ikkunakaltereiden asennusohjevideo 👇

8 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): IK-FOTR2 Osasto:

Kuvaus

Ford Transit VAN 2014-> Ikkunakalterit takaparioviin

E-Flex Ford Transit VAN 2014-> Ikkunakalterit takaparioviin on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla. Kalterit ennaltaehkäisevät ja estävät ikkunallisiin pakettiautoihin tehtäviä murtoja merkittävästi. Suosittelemme kaikkia pakettiauton käyttäjiä, joilla on ikkunat tavaratilassa, hankkimaan E-Flex ikkunakalterit autoon.

Hanki nyt kestävät ja tyylikkäät ikkunakalterit Ford Transit Van pakettiautoosi. Näillä ikkunakaltereilla varmistat autosi turvallisuuden ja suojaat sen varkaudelta ja ilkivallalta.

Valmistettu laadukkaasta teräksestä, nämä ikkunakalterit ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne on suunniteltu sopimaan täydellisesti Ford Transit Van pakettiautoon ja asennus on helppoa.

Ikkunakalterit ovat myös tyylikkäät ja antavat autollesi lisää ulkonäköä. Ne ovat erinomainen valinta kaupunkialueilla, joissa varkausriski on suuri.

Tilaa nyt ikkunakalterit Ford Transit Van pakettiautoon ja rauhoita mieltäsi tietäessäsi, että autosi ja sen sisältö ovat turvassa.

Lisätiedot

Paino4,5 kg (kilogramma)
Automalli

Transporter, Proace, Jumpy, Expert, Vivaro

Saatat myös pitää...