Hyllyt Iveco Dailyyn

Tältä sivulta löydät Iveco Dailyyn ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Daily on Ivecon pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Iveco Dailysi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Dailyn hyllyvarusteluun:

  • Suosittelemme käyttämään Dailyssa korkeita kalusteita. Varsinkin Dailyn isommat mallit ovat tavaratiloitaan suuria ja suuri tila kannattaa hyödyntää hyllyillä.
  • Korkeissa Dailyissa mahdut hyvin seisomaan auton tavaratilassa, joten erilaisia hyllyjä ja vetolaatikoita voi asettaa mihin vaan sivu- ja väliseinillä.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.

 

Iveco daily pakettiauton hyllyt
300 cm pakettiauton hylly on avohyllymallistomme isoin hylly ja suosittu kaluste isoissa Iveco Dailyissa. Tämän kalusteen korkeussäädettävien päätyjen ansiosta hyllykkö voidaan kasata jopa 170 cm korkeaksi.