Käytetty E-Flex 60 cm hyllykkö 2-tasoa

100,00

Käytetty E-Flex 60 cm hyllykkö 2-tasoa

Mitat,
– Pituus 60 cm
-Korkeus 91 cm.
– Syvyys  36 cm.

1 Tuotetta varastossa

Kuvaus

Käytetty E-Flex 60 cm hyllykkö 2-tasoa

Mitat,
– Pituus 60 cm
-Korkeus 91 cm.
– Syvyys  36 cm.

Etsitkö käytettyjä hyllyjä pakettiautoosi? Meiltä löydät laajan valikoiman käytettyjä pakettiauton hyllyjä erilaisiin tarpeisiin. Tarjoamme monipuolisen valikoiman tarkastettuja ja hyväkuntoisia hyllyjä eri kokoisina ja eri materiaaleista valmistettuina, jotka sopivat erilaisiin pakettiautomalleihin.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan käytettyjä hyllyjä remontti- ja kuljetusyrityksille, jotka kaipaavat kätevää ja järjestelmällistä tapaa pitää tavarat turvallisesti järjestyksessä pakettiautossa. Valikoimastamme löydät myös lisävarusteet, kuten laatikostot ja kiinnityssarjat, jotka tekevät hyllyistä entistäkin käytännöllisempiä ja helpommin hyödynnettäviä.

Kaikki tuotteemme ovat kestäviä ja niillä on pitkä käyttöikä. Käytettyjen hyllyjen hyvä hinta-laatusuhde tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon. Verrattuna uusiin vastaaviin kalusteisiin, käytetyt hyllyt tarjoavat saman käytännöllisyyden huomattavasti edullisemmin. Tämä tekee käytetyistä pakettiauton hyllyistä erittäin kustannustehokkaan ratkaisun, ja ne säilyttävät hyvin arvonsa myös tulevaisuudessa.

Suosituimmat käytettyjen hyllyjen merkit, kuten E-Flex, Sortimo ja Modul-System, ovat edustettuina valikoimassamme. Valitse omasi helposti, nopeasti ja edullisesti nettikaupastamme. Huomioithan, että käytettyjen hyllyjen määrä on rajallinen, joten suosittelemme toimimaan nopeasti. Valikoimamme päivitetään jatkuvasti uusilla tuotteilla sitä mukaa kun niitä myydään ja hankitaan.

Voit valita tilauksellesi joko noudon Tuusulasta tai kätevän toimituksen perille. Käytetty pakettiauton hylly tarjoaa erinomaisen ratkaisun tarpeisiisi, säilyttää arvonsa ja auttaa sinua pitämään tavarat järjestyksessä pakettiautossasi. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja tee tilaus vaivattomasti!