Ale!

Liukutaso, syvyys 106,5 cm vaalean harmaa

432,00

E-Flex Liukutaso

Liukutaso sopii esimerkiksi pick upin lavalle tai pakettiauton lattialle. Suuren kantavuutensa ansiosta liukutason päälle voi kiinnittää vaikka jonkun painavan koneen (esim. aggregaatti), minkä haluat vetää auton ulkopuolelle.

Liukutaso laakerimekanismilla.
Ulostulo: 70%
Kantavuus: 250kg

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Oletko etsimässä tehokasta ja käytännöllistä ratkaisua kuljetusongelmiin? Tässä on ratkaisu: Ulos vedettävä liukutaso pakettiautoon.

Tämä laadukas tuote on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja helpottamaan tavaroiden lastaamista ja purkamista pakettiautosta. Tarjoamme kolme eri kokoa takaamaan täydellisen sopivan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Ulos vedettävä liukutaso on helppo asentaa ja käyttää. Sen ansiosta tavaroiden käsittely ja kuljetus sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi se parantaa turvallisuutta, sillä raskaiden tavaroiden nostaminen ja kantaminen voi olla vaarallista.

Valitsemalla meidän ulos vedettävän liukutasomme, varmistat, että tavaroiden kuljettaminen onnistuu sujuvasti ja turvallisesti. Tilaa nyt ja saat tuotteen kotiinkuljetettuna nopeasti ja luotettavasti.

Lisätiedot

Leveys

460 mm, 760 mm, 970 mm