Asiakaskokemukset

Tältä sivulta pääset lukemaan asiakkaidemme kokemuksia toimittamistamme pakettiautojen hyllyratkaisuista jo vuodesta 2010 alkaen. Täältä voit löytää myös hyviä vinkkejä oman autosi kalustamiseen. Kiitämme suuresti kaikkia tähän asti asikaskokemuksen jakaneita pakettiautojen käyttäjiä.

Jos olet jo asiakkaamme, niin voit lähettää meille kuvia autostasi ja kokemuksestasi sähköpostitse osoitteeseen myynti@hyllytpakuun.fi. Olemme myös hyvin kiitollisia google-arvosteluista. Google-arvostelun voit jättää meille tästä linkistä.

Ylhäällä muutamasta asiakkaasta tehtyjä videohaastatteluja asiakaskokemuksista.

Alla asiakkaiden lähettämiä kommentteja ja kuvia toimittamistamme pakettiautojen ja huoltoautojen kalusteista ja hyllyistä vuosien varrelta:

Electrowise Oy, Heinola, Veli-Pekka Rämä 17.12.2010 - "Erittäin pätevä ratkaisu. Kamat hain itse myyjältä ja laitoin paikalleen. OK!"
Ilmastointiurakointi TEAM-IV, Lahti, Tuomas Niittynen 3.11.2010 - "Hyvät perushyllyt, joilla tavara pysyy järjestyksessä eikä aikaa etsimiseen kulu. Suosittelen!"
Lvi-palvelu Tukiainen, Helsinki, Lassi Tukiainen 6.10.2010 - "Hyllyt oli helppo ja nopea kasata, lopputulokseen olen tosi tyytyväinen."