Asiakaskokemukset

Tältä sivulta pääset lukemaan asiakkaidemme kokemuksia toimittamistamme pakettiautojen hyllyratkaisuista jo vuodesta 2010 alkaen. Täältä voit löytää myös hyviä vinkkejä oman autosi kalustamiseen. Kiitämme suuresti kaikkia tähän asti asikaskokemuksen jakaneita pakettiautojen käyttäjiä.

Jos olet jo asiakkaamme, niin voit lähettää meille kuvia autostasi ja kokemuksestasi sähköpostitse osoitteeseen myynti@hyllytpakuun.fi. Olemme myös hyvin kiitollisia google-arvosteluista. Google-arvostelun voit jättää meille tästä linkistä.

Ylhäällä muutamasta asiakkaasta tehtyjä videohaastatteluja asiakaskokemuksista.

Alla asiakkaiden lähettämiä kommentteja ja kuvia toimittamistamme pakettiautojen ja huoltoautojen kalusteista ja hyllyistä vuosien varrelta:

Rakennus Jarvansalo AY, Lahti, Petri Jarvansalo 8.1.2013 - "Otin paketin valmiiksi asennettuna. Vetää ison määrän tavaraa. Miksi en ottanut jo aiemmin?"
V&S Putki Oy, Vantaa, Mika Anttila 29.11.2012 - "Tilattiin kahteen autoon kalusteet. Kiitos nopeasta toimituksesta. Tavara vaikuttaa laadukkaalta."
Turengin Teleasennus Oy, Pekka Laukkanen 15.9.2012 - "Vankkarakenteiset hyllyt, ensin yhteen ja sitten toiseenkin autoon. Asennuspalvelu oli helppo."
Kuhmon Rakennuspojat Oy, Janne Huotari 13.11.2011 - "Sain viikoloppuna vasta hyllyt asennettua, kuvat liitteenä. Auto on Lyhyt Hiace 4WD.Hyllyt on teillä hyvät ja palvelussa oli kiva yllätys…
Etelä-Suomen laitehuolto Oy, Heikki Meriläinen 08.11.2011 - "Tukevat hyllyt joihin saatiin tarvittavat ominaisuudet kun myyjän kanssa paikan päällä käytiin tarpeet läpi. Suosittelen!"
Rakennus Tripla Ay, Henri Mielonen 26.10.2011 - "Koottiin räätälöity ja toimiva kokonaisuus yhdessä myyjän kanssa. Hauska lähteä töihin kun on kamat järjestyksessä!"
LVI-Palvelu Jari Laiho Oy, Jari Laiho, 07.03.2011 - "Järeät hyllyt jotka kätevä koota ja kiinnittää. Nopea toimitus oli plussaa!"
Mestarinikkarit Oy, Helsinki, Markku Pyykkönen 18.02.2011 - "Laadukkaat hyllyt ja toimitus pelasi kuten luvattiin."
Kaukama Oy, Mikkeli, Aili Tarkiainen 13.02.2011 - "Hyllyt oli todella helppo kasata ja asentaa. Kaikki onnistui hienosti. Olemme erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme hyllyjä muillekin. Nyt vielä kiinnityksiä…
Electrowise Oy, Heinola, Veli-Pekka Rämä 17.12.2010 - "Erittäin pätevä ratkaisu. Kamat hain itse myyjältä ja laitoin paikalleen. OK!"