Asiakaskokemukset

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Ylhäällä muutamasta asiakkaasta tehtyjä videohaastatteluja asiakaskokemuksista. Katso videolta hyllyt pakuun kokemuksia.

Alla asiakkaiden lähettämiä kommentteja ja kuvia toimittamistamme pakettiautojen ja huoltoautojen kalusteista ja hyllyistä vuosien varrelta:

Rakennus Tripla Ay, Henri Mielonen 26.10.2011 - "Koottiin räätälöity ja toimiva kokonaisuus yhdessä myyjän kanssa. Hauska lähteä töihin kun on kamat järjestyksessä!"
LVI-Palvelu Jari Laiho Oy, Jari Laiho, 07.03.2011 - "Järeät hyllyt jotka kätevä koota ja kiinnittää. Nopea toimitus oli plussaa!"
Mestarinikkarit Oy, Helsinki, Markku Pyykkönen 18.02.2011 - "Laadukkaat hyllyt ja toimitus pelasi kuten luvattiin."
Kaukama Oy, Mikkeli, Aili Tarkiainen 13.02.2011 - "Hyllyt oli todella helppo kasata ja asentaa. Kaikki onnistui hienosti. Olemme erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme hyllyjä muillekin. Nyt vielä kiinnityksiä…
Electrowise Oy, Heinola, Veli-Pekka Rämä 17.12.2010 - "Erittäin pätevä ratkaisu. Kamat hain itse myyjältä ja laitoin paikalleen. OK!"
Ilmastointiurakointi TEAM-IV, Lahti, Tuomas Niittynen 3.11.2010 - "Hyvät perushyllyt, joilla tavara pysyy järjestyksessä eikä aikaa etsimiseen kulu. Suosittelen!"
Lvi-palvelu Tukiainen, Helsinki, Lassi Tukiainen 6.10.2010 - "Hyllyt oli helppo ja nopea kasata, lopputulokseen olen tosi tyytyväinen."