Asiakaskokemukset

Tältä sivulta pääset lukemaan asiakkaidemme kokemuksia toimittamistamme pakettiautojen hyllyratkaisuista jo vuodesta 2010 alkaen. Täältä voit löytää myös hyviä vinkkejä oman autosi kalustamiseen. Kiitämme suuresti kaikkia tähän asti asikaskokemuksen jakaneita pakettiautojen käyttäjiä.

Jos olet jo asiakkaamme, niin voit lähettää meille kuvia autostasi ja kokemuksestasi sähköpostitse osoitteeseen myynti@hyllytpakuun.fi. Olemme myös hyvin kiitollisia google-arvosteluista. Google-arvostelun voit jättää meille tästä linkistä.

Ylhäällä muutamasta asiakkaasta tehtyjä videohaastatteluja asiakaskokemuksista.

Alla asiakkaiden lähettämiä kommentteja ja kuvia toimittamistamme pakettiautojen ja huoltoautojen kalusteista ja hyllyistä vuosien varrelta:

GRK Infra Oy, Andrii Kisiel 3.1.2020 - Shelves and drawers are made very well. The installation is perfect. I recommend contacting this company if you want to…
Putkihuolto Arina Oy, Markku Määttälä 30.12.2019 - "Nopea ja hyvä palvelu. Kilpailukykyiset hinnat." Viton hyllyt, lvi-yrittäjän asiakaskokemus. Asennus Juvanmalmilla.
Säkylän Seudun Mökkitalkkari, Petri Ahokas 14.8.2019 - Muutama kuva autosta, saa käyttää jos haluatte. Asiakaskokemus itseasennettuna. Asiakas on tilannut hyllyt nettikaupastamme ja asentanut itse.
Renov8 Oy, Raouf Sifour, 13.9.2018 - Tilasin hyllyt ja asennus saatiin sovittua heti seuraavalle päivälle. Asennuspalvelunne sujui nopeasti odotellessa. Hyllyt vaikuttavat todella hyviltä käyttööni. Asiakaskokemus. Hyllyt…
PK-Mittaus Oy, Esa Hytönen 7.9.2018 - Hyllyt tulevat helpottamaan työn tekoani rutkasti. Odotukset olivat korkealla, mutta pystyitte siitä huolimatta ylittämään ne.
Raksimo Oy, Simo Matikainen 7.8.2018 - "Tällainen kalustus sopii loistavasti maanrakennusalan yrittäjälle. Pitkien ulos aukeavien vetolaatikoiden johdosta ei tarvitse nousta autoon joka kerta, kun hakee tavaraa."…
Kouvolan Vesi Oy, Vesa Salonen 1.12.2017 - "Kuvat kolmesta autosta. Kiitos hyvästä palvelusta, tulemme varmaan käyttämään teidän palveluja myös jatkossa. Työ onnistui loistavasti." Toyota Proace huoltoauto vesilaitokselle,…
Sievitalo Oy, Marko Konttinen 28.11.2017 - "Hyllyt on hyvät ja tukevat. Tavaroille on tilaa riittävästi." Iveco Daily hyllyt rakennusalalle, asiakaskokemus.
Jokioisten Putkityö Ky, Jouni Haavisto 9.8.2017 - Varustelimme jo toisen lvi-auton hyllytpakuun tuotteilla. Hyllyt ovat monipuoliset ja käytännölliset. Asennus nopea ja palvelu hyvää.