URAKUMIMATTO FORD TRANSIT CUSTOM PITKÄÄN (MUOVILATTIA)

192,00

Urakumimatto Ford Transit Custom pitkään

Muotoon leikattu urakumimatto Urakumimatto Ford Transit Custom pitkään, jossa on lattialla tehtaan alkuperäinen “muovikaukalo”, yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla. Jos autossasi on lattiavanerointi, niin matto jää sivuilta vähän vajaaksi.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

2 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKFTC Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto on välttämätön lisävaruste jokaiselle Ford Transit Custom pitkän omistajalle, joka haluaa pitää tavaratilansa siistinä ja suojattuna. Tämä laadukas matto on suunniteltu erityisesti tälle automallille, jossa on tehtaan alkuperäinen muovilattia, joten se istuu täydellisesti tavaratilaan ja suojaa sitä tehokkaasti kaikilta naarmuilta, kolhuilta ja likaisilta jäljiltä.

Urakumimatto on valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä kumimateriaalista, joka kestää kovaakin kulutusta ja säilyttää muotonsa pitkään. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luottaa siihen, että matto kestää vuodesta toiseen kaikenlaisia kuljetuksia ja kuormia. Mattoa on myös helppo pitää puhtaana ja se on nopea ja vaivaton asentaa tavaratilaan.

Urakumimatto sopii täydellisesti Ford Transit Custom pitkän tavaratilaan, sillä se on tarkasti muotoiltu ja leikattu sopimaan tähän automalliin. Maton paksuus ja laatu takaavat sen, että se suojaa tavaratilaa kaikilta kuljetuksen aikana tapahtuvilta kolhuilta ja naarmuilta. Lisäksi matto on liukumaton, joten se pysyy paikoillaan koko matkan ajan.

Hanki nyt Urakumimatto Ford Transit Custom pitkään ja varmista, että tavaratilasi säilyy aina siistinä ja suojattuna. Tämä tuote on erinomainen investointi kaikille, jotka kuljettavat tavaraa autossaan ja haluavat pitää sen hyvässä kunnossa. Tilaa Urakumimatto heti ja nauti sen hyödyistä jo seuraavassa kuljetuksessa!

Saatat myös pitää...