URAKUMIMATTO VOLKSWAGEN TRANSPORTER LYHYEEN

192,00

Urakumimatto Volkswagen Transporter lyhyeen L1
192 € + alv. 24 %

Muotoon leikattu urakumimatto Volkswagen Transporter lyhyeen, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

3 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKVWTRL1 Osasto:

Kuvaus

Etsitpä sitten luotettavaa suojaa työkaluillesi tai haluat pitää autosi sisätilat siistinä, Volkswagen Transporterin lyhyen tavaratilan muotoon leikattu urakumimatto on sinulle täydellinen ratkaisu. Tämä huippulaadukas urakumimatto on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja tarjoamaan pitkäikäisen suojan tavaratilassa. Sen huippuluokan ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän ratkaisun tavaratilan suojaamiseen. Tilaa nyt Volkswagen Transporterin lyhyen tavaratilan muotoon leikattu urakumimatto ja anna autollesi paras suoja!

Tavaratilan kumimatto pakettiautoon. Urakumimatto on laadukas pakettiauton tavaratilan matto, joka suojaa alla olevaa lattiapintaa. Vedenpitävä pakettiauton tavaratilan matto myös helpottaa tavaratilan puhtaanapitoa. Monesti pakun tavaratilassa on tavaraa lattialla ja isommat esineethän on tärkeä sitoa paikalleen, mutta onko tuttu tunne, että kiihdytyksissä ja jarrutuksissa pienemmät laatikot liukuvat lattiapintaa edestakaisin. Varmasti tämä on tuttua kaikille pakettiauton käyttäjille. Asentamalla lattiaan urakumimatto, kumimaton kitkapinta vähentää tavaroiden liikkumista ja ajaminen on taas mukavaa ilman tavaratilasta kuuluvaa kolinaa. Tavaratilan kumimatto pakettiautoon parantaa myös äänieristystä ja näin olle vaimentaa lattiasta kuuluvaa ajomelua.

Saatat myös pitää...