URAKUMIMATTO VOLKSWAGEN TRANSPORTER PITKÄÄN

192,00

Urakumimatto Volkswagen Transporter pitkään

Muotoon leikattu urakumimatto Volkswagen Transporter pitkään, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

4 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKVWTR Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto Volkswagen Transporter pitkään – kestävä ja tyylikäs ratkaisu.

Oletko etsimässä kestävää ja tyylikästä ratkaisua Volkswagen Transporter pitkän lattialle? Urakumimatto on erinomainen valinta juuri tähän tarkoitukseen. Valitsemalla Urakumimaton saat käyttöösi korkealaatuisen lattiamaton, joka on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta. Urakumimatto on erittäin helppo pitää puhtaana ja se sopii täydellisesti käytettäväksi esimerkiksi kuljetusyrityksen tai rakennusalan tarpeisiin.

Urakumimatto Volkswagen Transporter pitkään on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka takaa pitkän käyttöiän. Matto on valmistettu tarkasti mietityistä kulutuskestävistä materiaaleista, jotka kestävät kovaa kulutusta ja kulumista pitkän ajanjakson aikana. Urakumimatto on myös erittäin helppo puhdistaa ja pitää puhtaana, sillä se ei ime itseensä likaa tai kosteutta.

Urakumimatto Volkswagen Transporter pitkään on paitsi käytännöllinen, myös tyylikäs ratkaisu. Urakumimatto sopii täydellisesti Volkswagen Transporter pitkän tyylikkääseen ja moderniin sisustukseen. Tilaus on helppo tehdä muutamalla hiiren klikkauksella ja toimitamme maton nopeasti sinulle. Urakumimatto Volkswagen Transporter pitkään on erinomainen valinta, kun haluat turvallisen, käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun Volkswagen Transporter pitkän lattialle.

Saatat myös pitää...