Hyllyt Ford Transit Customiin

Tältä sivulta löydät suosittuun Ford Transit Customiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Custom on Fordin monipuolisen pakettiautoperheen keskikokoinen pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Ford Transit Customisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Customin hyllyvarusteluun:

  • Custom on yksi Suomen suosituimmista pakettiautomalleista. Muihin saman kokoluokan autoihin verrattuna Customissa on hieman suoremmat sivuseinät ja korkeampi tavaratila, jotka mahdollistavat loistavasti tavaratilaan erilaiset hyllyvarustelut.
  • Customissa on korkeat takarengaskotelot ja tästä syystä Customin hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotetut alakaapit eli sokkelit kalusteen alimpana. Huomioi pyöräkotelon korkeus myös avohyllyä kasatessa.
  • Huom. Jos autossasi on takapariovet, niin huomioithan ettei takaoven tuulihaka ota kalusteeseen kiinni. Tarkista, että takaovet mahtuvat menemään kiinni ennen kalusteen kiinnittämistä. (kts. ensimmäinen kuva alla)
  • Customin suora väliseinä mahdollistaa mainiosti myös hyllyjen asentamisen väliseinää vasten. Suosittuja kalusteita väliseinälle ovat esim. 130 cm pakettiauton hylly ja 127 cm hyllykkö / laatikosto.
  • Työergonomian ja työmukavuuden kannalta valitse semmoiset hyllyköt, joihin pääset helposti käsiksi tavaratilan oviaukoilta.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

E-Flex pakettiauton hylly ford transit custom
Ford Transit Custom pitkä, johon on asennettu vasemmalle sivuseinälle 230 cm pakettiauton hylly ottolaatikoilla. Huomioi, ettei hyllyä voi asentaa ihan taakse, ettei se ota kiinni kuvassa näkyvään keltaiseen takaoven tuulihakaan, joka tulee tavaratilan puolelle kun ovi laitetaan kiinni. Kuvassa ovi auki.

 

E-Flex pakettiauton hylly ford transit custom
Ford Transit Custom pitkä, johon on asennettu oikealle sivuseinälle 127 cm hyllykkö / laatikosto salkuilla.

 

E-Flex pakettiauton hylly ford transit custom

 

Ford Transit Custom hyllyt pakettiautoon
Tähän Customiin asennettiin 230 cm pakettiauton hylly, 130 cm pakettiauton hylly ja tikasteline.