Volkswagen Crafter hyllyt

Tältä sivulta löydät Volkswagen Crafteriin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Crafter on Volkswagenin pakettiautoperheen suurin pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Volkswagen Crafterisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Crafterin hyllyvarusteluun:

  • Suosittelemme käyttämään Crafterissa korkeita kalusteita. Crafter on iso pakettiauto ja tavaratilan korkeus kannattaa hyödyntää hyllyissä.
  • Crafterissa on korkeat takarengaskotelot ja tästä syystä Crafterin hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotetut alakaapit. Huomioi pyöräkotelon korkeus myös avohyllyä kasatessa.
  • Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

Volkswagen crafter hyllyt
Pitkään Crafteriin yksi hyvä hyllyvaihtoehto on vasemmalle sivuseinälle 300 cm pakettiauton hylly viidellä tasolla. Ylimpänä hyllynä on pitkäntavaran hylly.

 

Volkswagen crafter ikkunakalterit
Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.