Citroën Jumpy hyllyt

Tältä sivulta löydät Citroën Jumpyyn ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Jumpy on Citroënin suosittu pakettiautomalli, jota käytetään yrityksissä paljon mm. asennus- ja huoltoautona. Valitse ensiksi alta Citroën Jumpysi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Jumpyn hyllyvarusteluun:

  • Jumpy on keskikokoinen yleinen pakettiauto, jonka tavaratila mahdollistaa monipuolisen kalustuksen eri ammattitehtäviin.
  • Yksi Jumpyn ominaisuus on se, että takarengaskotelon takana on lattiassa koroke, jonka takia olemme rakentaneet Jumpylle oman hyllymalliston. Jumpyn mallistossa hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on kapea alakaappi, jotta kaluste saadaan asennettua mahdollisimman lähelle auton sivuseinää niin ettei kalusteen ja seinän väliin jää turhaa väliä.
  • Suosittu kalustusvaihtoehto on vasemmalle sivuseinälle pitkä pakettiauton avohylly (esim. pitkään Jumpyyn 230 cm Pakettiauton hylly) ja oikealle seinälle hyllykkö / laatikosto (esim. pitkään Jumpyyn 127cm päädystä aukeava lyllykkö / laatikosto)
  • Jumpyssä on väliseinässä pitkän tavaran luukku. Jos väliseinään asettaa kalusteen niin luukku ei välttämättä jää käytettäväksi.
  • Suosittelemme valitsemaan semmoiset hyllyköt, joihin pääset helposti käsiksi tavaratilan oviaukoilta. Matalaan tavaratilaan sisälle ryömiminen on epämukavaa.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

 

Hyllyt citroen jumpyyn
Jumpyssä pitää olla hyllykkö / laatikosto kapealla alakaapilla, jotta kaluste menee seinään kiinni

 

Hyllyt citroen jumpyyn
Citroen Jumpy XL, johon on asennettu vasemmalle sivuseinälle 230 cm pakettiauton hylly ottolaatikoilla ja salkkupidikkeellä.

 

Hyllyt citroen jumpyyn
Citroen Jumpy XL, johon on asennettu oikealle sivuseinälle 127 cm päädystä aukeava hyllykkö / laatikosto. Vetolaatikot ovat käytettävissä liukuovelta.

 

asiakaskokemus lvesrakentajat Citroen Jumpy XL
Citroen Jumpy XL, johon on asennettu vasemmalle sivuseinälle pitkä vetolaatikosto ja tämän päälle rakennettu 230 cm pakettiauton hylly.