Peugeot Expert hyllyt

Tältä sivulta löydät Peugeot Expertiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Expert on Peugeotin suosittu pakettiautomalli, jota käytetään yrityksissä paljon mm. asennus- ja huoltoautona. Valitse ensiksi alta Peugeot Expertisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Expertin hyllyvarusteluun:

  • Expert on keskikokoinen yleinen pakettiauto, jonka tavaratila mahdollistaa monipuolisen kalustuksen eri ammattitehtäviin.
  • Yksi Expertin ominaisuus on se, että takarengaskotelon takana on lattiassa koroke, jonka takia olemme rakentaneet Expertille oman hyllymalliston. Expertin mallistossa hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on kapea alakaappi, jotta kaluste saadaan asennettua mahdollisimman lähelle auton sivuseinää niin ettei kalusteen ja seinän väliin jää turhaa väliä.
  • Suosittu kalustusvaihtoehto on vasemmalle sivuseinälle pitkä pakettiauton avohylly (esim. pitkään Expertiin 230 cm Pakettiauton hylly) ja oikealle seinälle hyllykkö / laatikosto (esim. pitkään Expertiin 127cm päädystä aukeava lyllykkö / laatikosto)
  • Expertissä on väliseinässä pitkän tavaran luukku. Jos väliseinään asettaa kalusteen niin luukku ei välttämättä jää käytettäväksi.
  • Suosittelemme valitsemaan semmoiset hyllyköt, joihin pääset helposti käsiksi tavaratilan oviaukoilta. Matalaan tavaratilaan sisälle ryömiminen on epämukavaa.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

 

Peugeot expert hyllyt
Expertissä pitää olla hyllykkö / laatikosto kapealla alakaapilla, jotta kaluste menee sivuseinään kiinni.

 

Peugeot Expert E-Flex pakettiauton hyllyt huoltoautokalusteet
Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.

 

Peugeot Expert E-Flex pakettiauton hyllyt huoltoautokalusteet
Tässä kuvassa näet kuinka hienosti pitkät vetolaatikot aukeavat takaovien ulkopuolelle. Tässä Peugeot Expertissä oli tavaratilassa ikkunat, joten asensimme tähän myös ikkunakalterit.