Toyota Proace hyllyt

Tältä sivulta löydät Toyota Proaceen ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Proace on Toyotan suosittu ja Suomessakin hyvin yleinen pakettiautomalli, jota käytetään yrityksissä paljon mm. asennus- ja huoltoautona. Valitse ensiksi alta Toyota Proacesi koripituus (Proace Cityn kalusteet ovat erillisellä sivulla) ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Proacen hyllyvarusteluun:

  • Proace on keskikokoinen hyvin yleinen pakettiauto, jonka tavaratila mahdollistaa monipuolisen kalustuksen eri ammattitehtäviin.
  • Yksi Proacen ominaisuus on se, että takarengaskotelon takana on lattiassa koroke, jonka takia olemme rakentaneet Proacelle oman hyllymalliston. Proacen mallistossa hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on kapea alakaappi, jotta kaluste saadaan asennettua mahdollisimman lähelle auton sivuseinää niin ettei kalusteen ja seinän väliin jää turhaa väliä.
  • Suosittu kalustusvaihtoehto on vasemmalle sivuseinälle pitkä pakettiauton avohylly (esim. pitkään Proaceen 230 cm Pakettiauton hylly) ja oikealle seinälle hyllykkö / laatikosto (esim. pitkään Proaceen 127cm päädystä aukeava lyllykkö / laatikosto)
  • Proacessa on väliseinässä pitkän tavaran luukku. Jos väliseinään asettaa kalusteen niin luukku ei välttämättä jää käytettäväksi.
  • Suosittelemme valitsemaan semmoiset hyllyköt, joihin pääset helposti käsiksi tavaratilan oviaukoilta. Matalaan tavaratilaan sisälle ryömiminen on epämukavaa.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

Pakettiauton hyllyt toyota proaceen
Tässä kuvassa tyypillinen varustelu esim. sähkö- tai LVI-asentajalle Toyota Proaceen. Vasemmalla sivuseinällä 230 cm pakettiauton hylly ottolaatikoilla ja oikealla sivuseinällä 127 cm hyllykkö / laatikosto kapealla alakaapilla.

 

Toyota Proace E-Flex pakettiauton hylly
Toyota Proacessa hyllykkö / laatikosto kalusteissa on kapea alakaappi, jotta kaluste saadaan asennettua aivan sivuseinään kiinni. Proacessa on hieman omanlainen takarengaskotelo ja tästä syystä Proacelle on rakennettu täysin oma hyllykkömallisto.