Hyllyt Ford pakettiautomalleihin

Ford Transit Courier

Akseliväli 2489 mm
Vuosimalli 2013-

Ford Transit Courier pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Ford Transit Courieriin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua sopivan Fort Transit hyllyn tai kalusteen valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Ford Transit Connect L1 lyhyt

Akseliväli 2662 mm
Vuosimalli 2014-

Ford Transit Connect pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Ford Transit Connectiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Ford Transit Custom L1 lyhyt

Akseliväli 2933 mm
Vuosimalli 2012-

Ford Transit Custom hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Ford Transit Customin hyllyt ja muut ehdotetut pakettiauton kalusteet. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Ford Transit Custom L2 pitkä

Akseliväli 3302 mm
Vuosimalli 2012-

Ford Transit Custom hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Ford Transit Customin hyllyt ekä muut ehdotetut pakettiauton kalusteet ja hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Ford Transit L2 keskipitkä

Akseliväli 3300 mm
Vuosimalli 2000-

Ford Transit pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Ford Transitiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Ford Ranger Super Cab

Ford Ranger Super Cab

Ford Ranger Super Cab lavavarusteet. Tältä sivulta löydät Ford Ranger Super Cabiin ehdotetut lavavarusteet. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Ford Ranger Double Cab

Ford Ranger Double Cab

Ford Ranger Double Cab lavavarusteet. Tältä sivulta löydät Ford Ranger Double Cabiin ehdotetut lavavarusteet. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Tervetuloa tutustumaan Ford-pakettiautoihin sopiviin hyllyjärjestelmiin! Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia hyllyratkaisuja, jotka on suunniteltu erityisesti Fordin eri pakettiautomalleille, kuten Ford Transit, Ford Transit Connect, Ford Transit Custom ja muut. Nämä hyllyjärjestelmät auttavat sinua pitämään tavaratilan järjestyksessä ja hyvin organisoituna. Kun valitset hyllyjärjestelmän Ford-pakettiautoosi meiltä, voit luottaa siihen, että saat laadukkaan ja toimivan ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ammattikäytössä. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset lisätietoja tai apua valinnassa. Pyrimme tarjoamaan parhaat säilytysratkaisut, jotka tekevät työstäsi helpompaa ja tehokkaampaa Ford-pakettiautollasi.

Tässä kuvat E-Flex hyllyillä varustellusta Ford Transit Custom pakettiautosta.

E-Flex pakettiauton hylly ford transit custom E-Flex pakettiauton hylly ford transit custom E-Flex pakettiauton hylly ford transit custom

Tässä kuvat E-Flex hyllyillä varustellusta Ford Transit Connect pakettiautosta.

ford connect e-flex pakettiauton hyllyt ford connect e-flex pakettiauton hyllyt ford connect e-flex pakettiauton hyllyt