Hyllyt Fiat Ducatoon ja muihin malleihin

Fiat Fiorino

Akseliväli 2513 mm
Vuosimalli 2008-

Fiat Fiorino pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Fiat Fiorinoon ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Fiat Doblo

Akseliväli 2775 mm
Vuosimalli 2010-

Fiat Doblo pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Fiat Dobloon ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Fiat Scudo Standard

Akseliväli 3275 mm
Vuosimalli 2022-

Fiat Scudo Standard pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Fiat Scudo Standardiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Fiat Scudo Maxi

Akseliväli 3275 mm
Vuosimalli 2022-

Fiat Scudo Maxi pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Fiat Scudo Maxiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Fiat Talento lyhyt

Akseliväli 3098 mm
Vuosimalli 2016-

Fiat Talento pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Fiat Talentoon ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Fiat Talento pitkä

Akseliväli 3498 mm
Vuosimalli 2016-

Fiat Talento pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Fiat Talentoon ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Fiat Ducato lyhyt (L2)

Fiat Ducato hyllyt, lyhyt

Fiat Ducato hyllyt pakettiautoihin, joissa:

Pituus 5413 mm
Vuosimalli 2006-

Täältä löydät Fiat Ducato -hyllyt / pakettiauton kalusteet ja muut kyseiseen automalliin tarkoitetut hyllyköt. Valitse toimivuutta parantavat ja kestävät Fiat Ducaton hyllyt alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Fiat Ducato keskipitkä (L3)

Fiat Ducato -hyllyt, keskipitkä

Fiat Ducato -hyllyt pakettiautoihin, joissa:

Pituus 5998 mm
Vuosimalli 2006-

Täältä löydät Fiat Ducaton hyllyt / pakettiauton kalusteet ja muut kyseiseen automalliin tarkoitetut hyllyköt. Valitse toimivuutta parantavat ja kestävät Fiat Ducato -hyllyt alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Fiat Ducato pitkä (L4)

Fiat Ducato -hyllyt, pitkä

Fiat Ducato -hyllyt pakettiautoihin, joissa:

Pituus 5998 mm
Vuosimalli 2006-

Toimivuutta parantavat, kestävät ja laadukkaat Fiat Ducato -hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Fiat Ducaton hyllyt, tutustu valikoimaamme ja valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Etsitkö laadukkaita hyllyjä Fiat pakettiautoosi? Meillä on ratkaisu! Tarjoamme laajan valikoiman E-Flex hyllyjä Fiat pakettiautoon. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja suunniteltu erityisesti Fiat pakettiautoon sopiviksi.

Hyllyvalikoimamme sisältää erilaisia ratkaisuja eri tarpeisiin, kuten työkalujen säilytykseen, kuljetettavien tavaroiden järjestämiseen ja moniin muihin käyttötarkoituksiin. Voit valita hyllyt erikokoisiksi ja erilaisilla ominaisuuksilla, kuten avohyllyillä, vetolaatikostoilla ja monilla muilla kätevillä ominaisuuksilla.

Hyllyt Fiat pakettiautoon ovat kaikki huippulaatua, ja ne ovat kestäviä pitkäaikaiseen käyttöön. Niiden suunnittelussa on otettu huomioon Fiat pakettiauton mitat, minkä ansiosta ne sopivat täydellisesti ajoneuvosi takatilaan.

Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat E-Flex hyllyt Fiat pakettiautoon. Tarjoamme nopean toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun. Tilaa nyt ja nauti hyvin järjestellystä Fiat pakettiautosta!

Katso videolta Fiat Scudo hyllyjen esittely.

 

Alla kuvia meidän esittelyautosta Fiat e-Scudo sähköpakettiautosta.

fiat e-scudo pakettiauton hyllyt takaoveltafiat e-scudo pakettiauton hyllyt sivuovelta